Boeken

Boeken van Hilde Thijs

Mijn boeken schrijf ik onder mijn meisjesnaam Hilde Thijs. Ik schreef een roman (Leergeld) en enkele zelfhulpboeken: Fitness voor de Geest, De Boeddha Methode (beide gebaseerd op meditatie) en een Reiki cursusboek met de titel Reiki 1*2*3. Wil je een gesigneerd exemplaar ontvangen? Laat maar weten waar ik het heen mag sturen, en welke naam ik in de opdracht mag schrijven.

Leergeld, roman

De roman Leergeld, door H.M. Thijs, is een drieluik, dat in drie verschillende periodes speelt en gaat over een drieluik, een schilderij van een beroemde schilder (Hieronimus Bosch stond model voor hem) en geeft je een beeld van mijn visie over reïncarnatie. Er worden drie periodes in de geschiedenis van ons land in geschilderd.

Fitness voor de Geest

zelfhulp door middel van meditaties
Fitness voor de Geest, door Hilde Thijs, geeft je een grote hoeveelheid meditaties, die zijn gebaseerd op de volledige chakra-psychologie. Voor elke gemoedstoestand wordt een aparte meditatie gegeven, zodat je onder alle omstandigheden de juiste aanpak vindt en kunt toepassen, om jezelf te helpen.

Fitness voor de Geest

Reiki 1*2*3

Reiki 1*2*3, door Hilde Thijs, is een handzaam en overzichtelijk leer- en werkboekje voor degenen die zelf Reiki willen leren. In mijn praktijk als Reiki Master wordt dit boek gebruikt voor de voorbereiding op de workshops. Dit handzame en heldere boekje dien je aan te schaffen wanneer je zelf Reiki wilt leren.

Reiki 1*2*3

De Boeddha Methode

Wil je leren mediteren? Kies dan voor het aantrekkelijke De Boeddha Methode, door Hilde Thijs, een meditatiecursus in luxe geschenkverpakking. Dit artikel is helaas uitverkocht.

De overige boeken zijn nog altijd bij mij verkrijgbaar.