Annette schrijft ook

Mijn tweelingzus Annette Thijs schreef Tino’s Reis, een belangwekkende familiekroniek, met onze vader als uitgangspunt. Zelf mocht ik aan het boek bijdragen als mede-editor. Ik heb grote bewondering voor haar noeste arbeid, het vele speurwerk dat nodig was om een waarheidsgetrouw historisch document te schrijven.

Hier mijn recensie:

Tino’s Reis, Familiekroniek 1921-1986

Annette Thijs

Een goed gedocumenteerd boek met veel waardevolle informatie, een standaardwerk dat iedereen zou moeten bezitten die een beeld wil krijgen van de geschiedenis en de uitwerking van het Nederlands kolonialisme. Dit tegen de achtergrond van de gebeurtenissen tijdens en na tweede wereldoorlog, die de hoofdfiguren in het boek getekend hebben. De vele persoonlijke herinneringen van de schrijfster en haar directe familie maken het een aantrekkelijk en lezenswaardig boek.

Hilde Huisman-Thijs


***

Meer informatie over het boek op www.mijnbestseller.nl:

Auteurswebshop

https://www.mijnbestseller.nl/annettethijs

Link naar boek pagina

https://www.mijnbestseller.nl/books/310156

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s